tiistai 3. elokuuta 2010

03.08.2010


Aamupalaksi smoothie: ½ banaani (sokerit matalalla aamusta), 1 dl puolukoita, salanovasalaatti, Orac-Energy greens 1 mitallinen, kookosöljyä 1 tl, mantelijauhetta 1 tl. Nam :)
Ennen sporttailua Emerald Balance + BCAA.
Sporttailun jälkeen 30g heraa, BCAA+aminohappoja+glutamiinia.
Mantelirouheella+kananmunalla kuorrutettua kanan rintafilettä, paistettu voissa (OMG!), seurana höyrytettyä punajuurta, oliiviöljyssä paistettua kesäkurpitsaa+porkkanaa ja tomaatti. 
Iltapalaksi loimulohta 100g, salaattia, avomaakurkku, tomaatti ja luomuomena.


Onko nyt sitten syöty riittävästi? ;)

6 kommenttia:

 1. Paremmalta näyttää :)! (Ja ruoat hyviltä :P!~)

  VastaaPoista
 2. Haha :D Tässähän tulee taas syömishäiriöinen vaikutelma, että muka muiden vuoksi söisin :) Ei, ihan oikeasti oli nälkä ja teki mieli puuhastella keittiössä puoli minuuttia :)

  VastaaPoista
 3. Jep, parempaan päin, vaikka alku on hieman "litkuvoittoinen" :D. Vielä kun jätät punnitsemiset sikseen, syöt silloin kun on nälkä ja niin paljon, että maha on täys! Itseäs huijaamatta ;)

  VastaaPoista
 4. Heh :D Nuo grammat ovat lähinnä muistutuksena siitä, miltä tuo annoskoko tuntuu. Ja joskus innostun sitten pohtimaan proteiinin riittämättömyyttä ja sehän on sitten helppo laskea noista grammoista. Liian vähän, ihan liian vähän. Kai tässä pitää olla hiljalleen itsekin huolissaan, kun ei huvita syödä. Tosin Lontoossa huvitti, joten ehkä muutan sinne :)

  VastaaPoista
 5. Äh! Sä olet jo niin kauan annoskokoja mittaillut ja proteiineja laskeskellut, että ovat syöpyneet sun luihin ja ytimiin koko loppuiäksi! Mutta hyvä yritys! Selitysyritys! Tällä(kään?) kerralla ei vaan osunut ja uponnut ;D

  VastaaPoista
 6. Auts... Olenko tullut sokeaksi ja kuuroksi? Ilmeisesti, koska noin se kai on. Mutta sen myönnän, että ihan päin p*rsettä menee :(

  Ja hyi... syyllistyin jopa selittelyyn, jota inhoan yli kaiken! "Mutku lasken noita proteiineja"... ai lasken vai? Montako kertaa olen niitä laskenut? Kahdesti ehkä. Ja miksi lasken, ketä kiinnostaa? Ei ketään :D

  VastaaPoista