keskiviikko 22. joulukuuta 2010

The Leipä and The Pirtelö

Tiedoksi! Tämä on THE leipä! Kaikkien tuotosten äiti, emo ja kuningatar. Tulkaa taivaaseen kanssani! :) 


2 luomumunaa
2 dl mantelijauhetta
1½ dl raastettua luomuporkkanaa
1 tl luomuhunajaa
1 rkl oliiviöljyä
Ripaus suolaa, juuri sen verran kuin haluaa ;)


Edelleen vaikeusasteeltaan haastava: kaikki uuniin ja syntistä odottelua vartin verran. Kaveriksi pöräytin pirteän THE pirtelön. Se toimi avustajana, kun lähdin taivasmatkalle. Hallelujah! :)


1 appelsiini
1 dl punaherukoita
Slice tuoretta ananasta
Pala inkivääriä (panin paljon, koska olen perverssi ja pidän inkivääristä)
4 g Madre- C

11 kommenttia:

  1. Moikka,

    paljonko laitoit uuniin lämpö?

    Tämä sun Luolalabra on mahtava. Reilu viikko tiukkaa(ei hunajaa, suklaata, eikä mitään maitotuotteita) Paleota takana ja reseptisi tekevät minut onnelliseksi.

    Kiitos loisto resepteistä!

    /Silencio

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta ja tervetuloa paleon ihanaan maailmaan <3

    Lämpötila on noin 200 astetta leipäsien kanssa ja käytän uunin keskitasoa, niin kypsyy lempeästi :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanaa, kokeilin paistaa muurikalla kun ei tuo uunin kuumentaminen houkutellut. Isot kiitokset, tulen lukemaan silmä kovana reseptejäsi :D
    Ellu

    VastaaPoista
  4. Oih, tuota muurikkaa täytyykin kokeilla tänä kesänä! Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Tää on LOISTAVAA. Postasin, sait kyllä propsit, toivottavasti on ok?

    KIITOS vielä :-)

    Meri

    VastaaPoista
  6. Tavara on tarkoitettu jaettavaksi :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon reseptistä, näistä tuli ihan parhaita! Olen ollut viime aikoina ihan totaalisen kyllästynyt mantelileivän makuun, joten en ole noin puoleen vuoteen syönyt mitään leipämäistä. Mutta tässäpä maistuukin porkkana mantelin sijaan, ja ovat myös yksinkertaisia ja nopeita tehdä. Näitä aion paistella jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  8. Kiva kuulla! :) Tämä paleo on niin paras juttu ikinä, että tulen kovin onnelliseksi, jos joku ilahtuu. Kiitos ja anteeksi :)

    VastaaPoista
  9. Itse olen tykästynyt tähän leipään :) Tosin olen tehnyt sitä pääasiassa omenalla. Eli porkkanaraaste korvattu omenaraasteella. Tarkoitus on kokeilla myös miten esim raastettu lanttu tai muussattu lanttu sopisi. Olen lisännyt myös ½tl leivinjauhetta saadakseni hieman kuohkeamman köntin. Ihan paras ohje!

    Sini L

    VastaaPoista